DSZ
 
Wedstrijd agenda 2015-2016 Trainingstijden Info synchro/masters Contact met DSZ Media / nieuws & Archief Historie dsz en synchrozwemmen Synchroonzwemmen reglementen Gastenboek

EK master synchroonzwemnen londen 25-29-2016


EK master synchroonzwemnen londen 25-29-2016

 

 

DSZ naar de Europese Masterkampioenschappen Synchroonzwemmen in Londen

31-05-2016

 

 Daar gaan ze, na maanden hard trainen richting Londen voor de Europese Master Kampioenschappen synchroonzwemmen.
DSZ zal uitkomen met 2 solo's, 4 duetten en 1 ploeg. Dat zijn 7 Technische en 7 Vrije kuren waarvoor getraind moest worden.


Dit gaf wat druk op de andere leeftijdsgroepen tijdens de trainingen, het was best moeilijk om iedereen zijn nummers te kunnen laten zwemmen.
Dan komt de dag dat ze allemaal vertrekken, het is zover.
Helaas was er geen live stream vanuit Londen maar gelukkig werden wij als vereniging heel nauwkeurig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen door de dames zelf.
Het prachtige zwembad (London Aquatic Center) is onderdeel van het Queen Elizabeth Olympic Park met allerlei bezienswaardigheden, waar ze menig keer doorheen zijn gewandeld.
Natuurlijk is in de vrije uren ook Londen onveilig gemaakt......wat een mooie stad.
Na de technische kuren waren we al zo trots op ze, wat een prestaties zetten we daar neer.... Geweldig!
De dames hadden het er reuze naar hun zin en assisteerde elkaar bij het coachen, inzwemmen etc.... een prima samenwerking is er in de loop der tijd ontstaan bij hen.
Toen was het zover de finales gingen van start, in het werkelijk prachtige zwembad.
En wat een prestaties.... Karin Simons werd 2de met haar solo in de leeftijdscategorie 25-29 jaar, Natasja van der Leden 4de bij de leeftijd 40-49.
Bij de duetten 60-69 behaalde Helma en Ellen een tweede plaats en Monique en Natasha in de 40-49 categorie de derde plaats.
Samanta en Natasja 30-39, werden 11de, Kim en Karin 25-29 behaalde een mooie 9 de plaats. Wat zijn we als DSZ'ers trots op deze kanjers.
Als klap op de vuurpijl hebben we onze titel van Europees Master Kampioen met de ploeg mogen behouden, weer goud!
Zo zien jullie maar dat je nog HEEL lang deze mooie sport kan blijven beoefenen, zolang je er maar plezier in hebt is alles mogelijk!

 

© synchroon.eu 2005

Privacy

Disclaimer